Nejnovější recenze ze sekce Pískoviště
OK
Super pískoviště
asi bych ho nekoupila, kdybych ho videla nazivo
za tu cenu bych poridila bytelnejsi material a zhotovili bychom ho sami, chtela jsem usetrit praci
- Klasické levné dřevěné pískoviště pro děti
- Poměr cena / výkon skvělé.
- Ideální velikost pro děti
- Pro cca 200 kg písku (zaplněné do 1/2)
- Krycí dekl proti nežádoucím návštěvníkům
- Jednoduchá montáž
Možná před finálním osazením na pevné místo svrtat ze spodu skrz všechny prkna. Pokud zavadíte o okraj pískoviště, tak sesazené prkna mají tendenci se rozpadat a pokud se do spár dostane písek, už tak přesně nesedí.
Dřevo na pískoviště přišlo úplně plesnivé, celé jsme museli ošetřit.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Pokud bylo dřevo plesnivé, měli jste obratem kontaktovat naše reklamační oddělení..
Tým Marimex.cz
Rychlost vyřízení a doručení objednaného produktu.
- Návody k obsluze
- Veškeré šrouby
- Jednoduchá montáž
- Folie na písek by mohla být větší nebo mít cvočky.
- Časová náročnost
Pískoviště je skvělé a pokud by někdo hledal kolik litrů písku tak 160l už je moc, stačí klidně 120-140l písku.
Pří troše trpělivosti si vyhraďte dostatek času na smontování.
Děti budu samozřejmě nadšeni.
- Doručení do domu
- Jedná se o dárek pro vnučku ,ještě sháním písek
- praktické uzavření pískoviště
- příčky vystupující ze sedáku lavice
- Spodní díl pískoviště je pěkný s dobrým zpracováním
- Víko je katastrofa.
- Dekl je zmetek, lehký, tenký plast, po mírném promáčknutí zůstane jak zlomený, na pařezu vůbec nesedí.
Neopracovana zmet desek bez navodu, bez cehokoliv. Zadny spojovaci material, jen v polstine papirek 6x2....za ty penize, super
V této chvíli ještě nevím, protože to je dárek pro vnučku, která má narozeniny až za měsíc!
Hlavně se mi líbí posuvná střecha, která by měla fungovat jako stříška proti dešti nebo slunečník.
Ale mám to pořád sbalené v garáži.
Praktické
Super velikost akorát pro 3 leté děcko
Super velikost akorát pro pro 3 leté děcko.
- vše OK
Pískoviště je dobré, ale s čím nejsem spokojena s dopravou - doprava stála 400,- napsáno pískoviště je ve značných rozměrech přitom pískoviště vůbec nebylo v žádném obalu a dopravce měl vše dané jen tak v autě. Poklop zvlášť, spodní část zvlášť. Doprava nebyla adekvátní. Cena značně přemrštěná ( za dopravu ).
Vše uvedeno výše.
Meli jsme puvodne uplne stejne od jine firmy, ale komplet rozmontovane a nenatrene - za rok se rozlozilo. Tohle je kvalitne natrene a castecne uz smontovane. Rozhodne se vyplati priplatit par stovek a koupit toto.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]