Nejnovější recenze ze sekce Pískoviště
- pěkné
ELIS DESigN Pískoviště dřevěné s krytem/lavičkami předvrtané impregnované premium varianta: impregnované
Zboží došlo vpořádku a včas. Včetně návodu. Dobře zpracovaný materiál a předpřipravené k montáži. Líbí se mi.
Naprostá spokojenost, snadná montáž, můžu jen doporučit.
Použijeme jako bazének pro našeho pejska :)
- Ideální pro malé deti
Pískoviště je super, odpovídá ceně, udělalo vnoučkovi velkou radost. Do pískoviště stačilo 300 kg písku. Skládání a šroubování je lepší ve dvou osobách. Šroubky na opěrky laviček jsou dost krátké, uvidíme, jak opěrky dlouho vydrží. Zatím velká spokojenost jak od kupujícího, tak od uživatele.
Super piskoviste!
- Kvalita pískoviště špatná nic nesedí. Příště bych určitě nekoupil
PLAYTIVE 343946 pískoviště přírodní/modrá
Přidáno: 24. března 2024
(naposledy upraveno 24. března 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- křivé dřevo
- krátké šrouby
- v jedné osobě nezle stříšku zveda
- zmatený návod
- nesmyslný roh s držáky na zmrzlinu ještě zmenšuje i tak malé pískoviště
- textilie na písek je menší než pískoviště - nelze upevnit do rohů tak, jak je kresleno v návodu
Na tomto výrobku není dobře vůbec nic. Mám s produkty Lidl spíše lepší zkušenost (zejména nářadí Parkside), ale tohle je absolutní šmejd a nebýt toho, že jsem strávil dost času jeho montáží, poslal bych ho zpět.
Při prvním stahování stejně stříška praskla, takže už to vrátit nejde.
Zatím jsme ho nepoužili,ale určitě se bude líbit
Little Tikes Pískoviště bazének želva s krytem
Přidáno: 18. března 2024
(naposledy upraveno 18. března 2024)
Zakoupeno v Maxíkovy hračky
- Pevný materiál.
Prkýnka na sezení by mohla být širší.
Pevný plast, moc hezká barva, kvalitní výrobek.
PLAYTIVE 343946 pískoviště přírodní/modrá
Přidáno: 11. března 2024
(naposledy upraveno 11. března 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Balení obsahuje tkanou textilii dospod pod písek
- Střecha
- Lem, kam si může dítě sednout
- Velice chabá kvalita
- Některá prkna naprasknutá
- Každé prkno je jinak namořené a tudíž má jinou barvu
- Strašně těžko jde dávat střecha nahoru a dolů, když chcete pískovitě zakrýt, vše se příčí.
- Dřevo je velmi měkké
Ještě není sezóna.
Spokojenost
Vše OK.
Je to koupené jako dárek vnoučatům, ale vypadá po rozbalení bytelně, kvalitní plast, tak snad se bude líbit a něco vydrží:)
ELIS DESigN Set Pískoviště s krytem/lavičkami a šedou stříškou velké předvrtané impregnované premium
Přidáno: 28. prosince 2023
(naposledy upraveno 28. prosince 2023)
Zakoupeno v ELIS DESIGN
- Pískoviště nám bylo dodáno bez několika šroubků. Nutno dodat, že nám firmou byly dodány nové a jako náhrada nám byl zaslán kupón na 100,-, který jsme nevyužili
- Zakryly jsme pískoviště dodanou plachtou, ale dochází pod ní k výrazné kondenzaci vody. Abychom zabránili plesnivění, museli jsme postavit nad pískovištěm stan.
- Celkově ne příliš kvalitní provedení
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »